Administratief medewerker met accent op P&O

Bij TVN Zorgt zijn we per direct op zoek naar een Administratief medewerker met (administratieve) kennis van P&O 

De coöperatie TVN Zorgt staat voor het leveren van passende betekenisvolle zorg. Het gaat om zorg en begeleiding aan jonge kinderen, volwassenen en ouderen. Daarnaast hebben we ook een zorgtuin (Pluk de Vruchten), een BSO (EN-joy! Op de Maartenschool), Mindset en het Kenniscentrum positieve gezondheid.

TVN Zorgt richt zich op innovatie en verbetering van de inhoudelijke zorg, het zorgaanbod en de zorgstructuren. Om dit te realiseren maken we keuzes en bepalen de richting in interactie met elkaar; cliënten, zorgverleners en samenwerkingspartners. TVN Zorgt is flexibel en betrokken, al 30 jaar lang.

TVN Zorgt werkt met kleine teams van betrokken, deskundige en verantwoordelijke zorgverleners. De afdeling P&O & (back) Office heeft als taak deze teams optimaal te faciliteren en ondersteunen.

Binnen onze Backoffice is een vacature ontstaan voor een administratief medewerker met kennis van P&O. 

Door interne verschuivingen en zwangerschapsverlof van een collega is er vacatureruimte ontstaan. Het accent van de werkzaamheden ligt op administratieve werkzaamheden op het gebied van P&O met daarnaast een aantal werkzaamheden voor de cliëntadministratie.

Kern van je functie

 • Je werkt binnen de Backoffice en ontvangt sturing van de Coördinator P&O & (Back)office;
 • Bijhouden van personeelsadministratie in AFAS, verzuimregistratie, personeelsdossiers en overige systemen;
 • Administratieve afhandeling bij in- en uitdiensttreding van medewerkers, vraagbaak voor coördinatoren of medewerkers;
 • Administratieve taken rondom werving en selectie;
 • Opstellen van arbeidscontracten en leer- werk overeenkomsten;
 • Coördineren planning voor de scholingen en trainingen;
 • Inlezen en verwerken van de berichten box (Nedap/ONS);
 • Beantwoorden mails over P&O en clientadministratie;
 • Je signaleert verbetermogelijkheden binnen de werkprocessen en systemen en levert een positieve bijdrage aan de werksfeer. 

Wat breng je mee

 • Je hebt een mbo werk en denkniveau met een opleiding of ervaring in P&O – administratieve richting of vergelijkbaar;
 • Kennis van Nedap/ONS of AFAS is een pre of bereidheid dit te willen leren;
 • Je hebt ervaring met Excel. Kennis van zorg specifieke wet- en regelgeving en procedures zou fijn zijn;
 • Je werkt gestructureerd en precies en hebt een dienstverlenende en oplossingsgerichte instelling, je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en laat dat ook zien;
 • Je bent nieuwsgierig van aard en gaat op zoek naar de bedoeling van een opdracht, proces of werkwijze om indien nodig passende verbetervoorstellen te doen.

Wat krijg je ervoor terug?

Werken bij TVN Zorgt betekent werken in een klein team met betrokken, gezellige en enthousiaste collega’s. Je werkt in een inspirerende en uitdagende omgeving. De sfeer is informeel en je hebt een grote mate van vrijheid om je werkzaamheden vorm te geven. We volgend de cao VVT. Het salaris is (afhankelijk van ervaring) bruto €1964,16 tot €2907,36 per vier weken, op basis van 36 uur per week. De functie is in eerste instantie voor 7 maanden. Afhankelijk van interne ontwikkelingen en jouw rol hierin kan het een vaste functie worden.

Ben jij die administratieve duizendpoot met ervaring in P&O en is je interesse gewekt? Laat het ons weten! Mail je motivatie en CV naar j.heesters@tvnzorgt.nl. Reageren kan tot 22 februari.  Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Jeanne Heesters, Coördinator P&O & (Back) Office. Telefoon: 06-15213662

Recente berichten