Buitenschoolse opvang

BSO EN-joy

Wat is buitenschoolse opvang (BSO)

Buitenschoolse opvang (BSO) En-joy is er voor alle kinderen op de Maartenschool. Naast Zorg Binnen Onderwijs, verpleging & verzorging en begeleiding bij kinderen thuis, bieden we ook buitenschoolse opvang aan op onze locatie op de Maartenschool. Het is een plek waar kinderen de middag door kunnen brengen en gezellig kunnen vertoeven. We werken met een vast team van begeleiders.

Voor wie is de buitenschoolse opvang?

BSO En-joy is het voor kinderen op de Maartenschool (uitzonderingen daargelaten). De meeste kinderen hebben een JW of WLZ beschikking, van waar uit de zorg vergoed wordt. 

  • Op alle schooldagen  van 14.30 tot ongeveer 17.30
  • In de vakanties bij genoeg aanmeldingen (9.00-17.00).

Hoe werken wij?

  • Indien u uw kind aanmeldt voor de BSO En-joy zal de coördinator met u kijken wat uw kind fijn vindt om te doen en welke zorg en begeleiding uw kind nodig heeft. 
  • We werken in een groep, maar altijd vanuit de behoefte van het kind. 
  • Indien uw kind nog geen indicatie of beschikking heeft, kan de coördinator u informeren over de weg naar een mogelijke beschikking of indicatie

 

Indien uw kind gebruik maakt van de BSO en u meldt uw kind niet of minder dan 24 uur van te voren af, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen.

Buitenschoolse opvang

Wilt u meer informatie over buitenschoolse opvang?

Zorgcoördinator BSO En-Joy!

Janneke van Gelder
en Dieke Zeegers
024 – 354 06 08
BSOEnjoy@tvnzorgt.nl

  • Voor liefdevolle zorg ga je naar TVN zorgt.

    Louise de Jager
CONTACTFORMULIER

Voor vragen en opmerkingen:

Niet goed te lezen? Verander woord. captcha txt