Specialistische zorg ALS

ALS thuiszorg

ALS team

Het ALS team van TVN Zorgt is een zelforganiserend team binnen TVN Zorgt. Wij bestaan uit BIG geregistreerde verpleegkundigen en verzorgenden die allemaal geschoold en ervaren zijn op het gebied van ALS/PSMA-zorg.

Voor wie is het ALS team

Wij zijn gespecialiseerd in zorg voor mensen met (een variant van) Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Deze zorg is gericht op kwaliteit van leven. Wij werken in de regio Nijmegen.

Wat biedt TVN Zorgt

Het ALS team van TVN Zorgt biedt ondersteuning in het gehele ziekteproces. Wanneer nodig wordt het zorgteam ingezet om zorg te leveren; van begeleiding, persoonlijke verzorging tot complexe verpleegkundige handelingen.

U kunt ons direct benaderen na de diagnose. We bezoeken u dan voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek inventariseren we samen de huidige situatie en kijken wat ons team voor u kan betekenen.

Naast de zorg bieden wij ook advies, begeleiding en instructie op consultbasis voor thuiszorgteams die een cliënt met een ALS/PNMA in zorg hebben (ook buiten de regio Nijmegen).

 

Richtlijn ALS

Vanuit ons ALS Team is een bijdrage geleverd aan de nieuwe landelijke richtlijn ALS. Gelijktijdig met de herziening van de richtlijn is ook patiëntinformatie gerealiseerd, zodat cliënten en hun naasten op gelijkwaardige voet samen met de zorgprofessionals kunnen beslissen over behandelmogelijkheden en -wensen.

Logo ALS van TVN zorgt

Wilt u meer informatie over het ALS team?

Coördinator ALS team TVN Zorgt
Marga Jeuken
024 – 354 06 08
m.jeuken@tvnzorgt.nl

  • Voor liefdevolle zorg ga je naar TVN zorgt.

    Louise de Jager