Coordinator Kwaliteit (Interne vacature, 24 – 36 uur per week)                                

Binnen TVN Zorgt zijn we op zoek naar een Coördinator Kwaliteit.

Je geeft richting aan het team Kwaliteit middels het principe van “leads by example”.  Op basis van vertrouwen, het winnen van respect motiveer je de teams om goede resultaten te behalen. Je stelt de prioriteiten, handelt integer, stelt je kwetsbaar op en staat naast je medewerkers.

Ben je enthousiast, daadkrachtig, deskundig, vind je het fijn om samen te werken en wil je vanuit een mensgerichte visie werken en waarde toevoegen? Dan zou jij mogelijk heel goed passen als onze nieuwe collega. 

Vanuit je functie draag je, samen met de medewerkers kwaliteit, zorg voor het vormgeven van de kwaliteit van zorg en werken vanuit waarde binnen TVN Zorgt. Jouw drive is om hetlerend vermogen van de organisatie centraal te stellen en dat vorm te geven in het jaarlijkse kwaliteitsplan, dat is de kern van ieders handelen. Met je team ben je veel in contact met de organisatie en externe stakeholders om samen te kijken wat er nodig is om een volgende kwaliteitsstap te zetten. Je werkt de stappen uit, implementeert ze en evalueert of de beoogderesultaten behaald zijn. Je coordineert het opzetten en uitvoeren van interne audits en begeleidt externe audits (ISO 9001:2015) en kwaliteitsmetingen.

Wie is TVN Zorgt
TVN Zorgt biedt zorg op maat. Dat doen we op een professionele, flexibele en betrokken manier. Bij het leveren van onze zorg werken wij samen met andere instellingen en organisaties. Het is onze missie om zorg te leveren op een gepaste manier, persoonlijk, respectvol en deskundig. Het gaat om zorg en begeleiding aan jonge kinderen, volwassenen en ouderen (vanuit onze kernwaarde: Mensgericht).

Bij TVN Zorgt werken we met kleine teams van betrokken, deskundige en verantwoordelijke zorgverleners. We vinden het belangrijk om ieders stem te horen. Op dit moment zijn we daarom bezig met het invoeren van een nieuwe wijze van samenzeggenschap, waarbij ruimte is voor iedereen om vanuit diens eigen kwaliteiten en expertise bij te dragen en mee te denken en beslissen.

De backoffice van TVN Zorgt is klein en heeft als opdracht de teams te faciliteren en ondersteunen om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen (vanuit onze kernwaarde: Daadkracht).

Ons leidend principe: Het vermogen om te verbinden is de basis voor onze uitvoering. De belofte die wij primair willen waarmaken is het bieden van groei en ontwikkeling. Daarom zetten wij onze cliënt in zijn context altijd centraal. Onze ideale werkplek is een plek van gemeenschappelijkheid. Voor onze omgeving voegen wij waarde toe door “een cliëntspecifieke aanpak te bieden om tot een oplossing te komen die invulling geeft aan de vraag van de cliënt op basis van onze producten en diensten”.

Waar dragen jouw werkzaamheden aan bij

Samen met je team draag je zorg voor het vergroten van het kwaliteitsbewustzijn van alle medewerkers. Leren en ontwikkelen vindt voor een groot deel op de werkvloer plaats. Met de teams denk je na over hoe dit het beste werkt voor elk team en met welke acties je het leren en ontwikkelen kunt versterken. Jij fungeert als verbindende schakel tussen beleid en uitvoering.  

je zorgt voor een eenduidig en regelarm vormgegeven kwaliteitsbeleid dat voldoet aan extern gestelde criteria, waarmee de organisatie haar werk optimaal uit kan voeren.

Wat breng je mee

 • Je hebt een brede interesse en kennis op het gebied van relevante wetgeving (ZVW, WLZ, Wmo, Jeugdwet, BIG, Wkkgz etc);
 • HBO/WO werk en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring met het aansturen van professionals
 • Je begrijpt de dynamiek binnen een organisatie in beweging en kunt hierbinnen op een verbindende wijze te werk gaan.
 • Je werkt resultaatgericht en jij kunt omgaan met een wisselende werkdruk;
 • Je bent een gedreven persoon die beseft dat goed beleid geen doel is op zich maar een middel. Je bent in staat collegas te adviseren en overtuigen;
 • Je hebt inzicht in het werk en kunt snel analyses maken en hierover rapporteren;
 • Jouw werk kenmerkt zich door zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en inzicht in de materie.
 • Aantoonbare Ervaring met werken met een kwaliteitssysteem en normenkaders zoals ISO is een must;
 • Je beheerst diverse digitale systemen en programma’s
Wat biedt TVN Zorgt jou
 • Een klein team met betrokken collega’s;
 • Ruimte om samen met je team kwaliteit invulling te geven aan jouw werkzaamheden;
 • Inschaling in salarisschaal FWG55 of FWG 60 op basis van expertise en ervaring. Inschaling en alle arbeidsvoorwaarden (b.v. pensioenregeling, vakantiegeld, eindejaarsuitkering) op basis van cao VVT;

Wil je reageren op deze vacature of heb je vragen?

Spreekt bovenstaande je aan en wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar iksolliciteer@tvnzorgt.nl ter attentie van Wolfgang Rietveld, adviseur P&O. Heb je nog vragen? Bel dan met Jeanne Heesters, Directeur Bedrijfsvoering, zij is te bereiken op 06-15213662

Medio juni zullen de sollicitatiegesprekken gepland worden.

Recente berichten