Positieve Gezondheid – Inspiratie juni 2023

Inspiratie uit de domeinen van Positieve Gezondheid!

Merita van Mook – Kenniscentrum Positieve Gezondheid TVN Zorgt


 

Volop zomer nu! Energie opladen, rust bewaren, goed voor jezelf blijven zorgen bij drukte…in deze nieuwsbrief weer een bijdrage daarvoor.

Mentaal Welbevinden 

21 dagen niet klagen, niet schelden en niet roddelen. Doe een bandje om je pols en begin. Ook als je niet mee doet, kan deze informatie je wel inspireren.

Dagelijks functioneren 

Langer genieten van de geur en smaak van dit kruid basilicum en je waant je ook nog eens in mediterrane gebieden zonder dat je er heen hoeft!

Meedoen 

Thijs Launspach zegt: “In onze individualistische wereld vergeten we nog wel eens dat de mensen om ons heen ontzettend belangrijk zijn voor onze mentale gezondheid.”

Zingeving 

Nieuw! Verbeterde versie! 🙂 Het is nu nog makkelijker om je eigen Positieve Gezondheid te onderzoeken.

Lichaamsfuncties 

Genoeg slapen draagt bij aan de preventie van allerlei aandoeningen, is van grote invloed op je mentale gesteldheid en draagt bovendien bij aan het behouden van een gezond gewicht

Kwaliteit van Leven 

Wil jij net een paar kilo minder, beter in je vel, een betere weerstand of meer rust in je lijf en hoofd? Uitzoeken wat bij jou past en waar jij je op lange termijn het beste bij voelt: https://doktertamara.nl/leefstijlprogramma/

 

 

Alle goeds gewenst voor de vroege zomer!

Kenniscentrum Positieve gezondheid TVN zorgt

Aanbevolen berichten