wecarenijmegen

WE bieden ondersteuning en begeleiding op maat, afgestemd op uw situatie.

DICHTBIJ DOEN WAT NODIG IS 

Stapelen problemen zich op? Is het lastig om zelfstandig een passende oplossing te vinden? Dan kan het nodig zijn om voor korte of langere tijd professionele hulp in te schakelen. WE zijn er voor u! 

WIE ZIJN WE? 

WE bieden ondersteuning en begeleiding op maat, afgestemd op uw situatie. We beseffen dat een probleem zelfden op zichzelf staat, en dat moeilijkheden zich op allerlei vlakken van het leven voordoen. WE bieden op allerlei gebieden passende hulp aan huis met vaste mensen zodat u overzicht kunt houden.

WAAR STAAN WE VOOR? 

WE zijn een coöperatie van hulpverleners. Dat betekent dat we samen werken, van elkaar leren en kleinschalig blijven. Het doel van onze begeleiding is dat u uw leven zo goed mogelijk kunt inrichten en uw eigen keuzes kunt maken. Voorop staat voor ons de klik tussen u en de begeleider. We kijken samen welke begeleider het best past bij uw situatie.  

UW VRAAG STAAT CENTRAAL 

Wat hebt u nodig? Wat past bij u? WE kijken samen wat u nodig heeft om uw leven zo goed mogelijk vorm te geven en welke ondersteuning u daarbij nodig heeft. De begeleiding is altijd passen voor uw situatie omdat u de regie heeft.

HOE DOEN WE DAT? 

Wanneer u kiest voor begeleiding neemt u telefonisch contact op met Astrid Laenen. WE maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken WE wat uw vraag is. Dit is het uitgangspunt voor de organisatie van de begeleiding. Samen met u kijken WE wat belangrijk is voor u en welke begeleiding het beste bij u past.