Vacature medewerker kwaliteit

Medewerker Kwaliteit (24 – 36 uur per week)                               

Binnen TVN Zorgt zijn we op zoek naar een medewerker Kwaliteit.

Ben je enthousiast, daadkrachtig, deskundig, vind je het fijn om samen te werken en wil je vanuit een mensgerichte visie werken en waarde toevoegen? Dan zou jij mogelijk heel goed passen als onze nieuwe collega.

Vanuit je functie draag je, samen met de coördinator kwaliteit, zorg voor het vormgeven van de kwaliteit van zorg en werken vanuit waarde binnen TVN Zorgt. Jouw drive is om het lerend vermogen van de organisatie centraal te stellen, dat is de kern van ieders handelen. Je bent veel in contact met je collega’s om samen te kijken wat er nodig is om een volgende kwaliteitsstap te zetten. Je werkt de stappen uit, implementeert ze en evalueert of de beoogde resultaten behaald zijn. Je ondersteunt bij het opzetten en uitvoeren van interne audits en begeleidt externe audits (ISO 9001:2015) en kwaliteitsmetingen.

Wie is TVN Zorgt
TVN Zorgt biedt zorg op maat. Dat doen we op een professionele, flexibele en betrokken manier. Bij het leveren van onze zorg werken wij samen met andere instellingen en organisaties. Het is onze missie om zorg te leveren op een gepaste manier, persoonlijk, respectvol en deskundig. Het gaat om zorg en begeleiding aan jonge kinderen, volwassenen en ouderen (vanuit onze kernwaarde: Mensgericht).

Bij TVN Zorgt werken we met kleine teams van betrokken, deskundige en verantwoordelijke zorgverleners. We vinden het belangrijk om ieders stem te horen. Op dit moment zijn we daarom bezig met het invoeren van een nieuwe wijze van samenzeggenschap, waarbij ruimte is voor iedereen om vanuit diens eigen kwaliteiten en expertise bij te dragen en mee te denken en beslissen.

De backoffice van TVN Zorgt is klein en heeft als opdracht de teams te faciliteren en ondersteunen om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen (vanuit onze kernwaarde: Daadkracht).

Ons leidend principe: Het vermogen om te verbinden is de basis voor onze uitvoering. De belofte die wij primair willen waarmaken is het bieden van groei en ontwikkeling. Daarom zetten wij onze cliënt in zijn context altijd centraal. Onze ideale werkplek is een plek van gemeenschappelijkheid. Voor onze omgeving voegen wij waarde toe door “een cliëntspecifieke aanpak te bieden om tot een oplossing te komen die invulling geeft aan de vraag van de cliënt op basis van onze producten en diensten”.

Waar dragen jouw werkzaamheden aan bij

Je ondersteunt de coördinator kwaliteit bij alle voorkomende kwaliteitswerkzaamheden.  Samen dragen jullie zorg voor het vergroten van het kwaliteitsbewustzijn van alle medewerkers. Leren en ontwikkelen vindt voor een groot deel op de werkvloer plaats. Met de teams denk je na over hoe dit het beste werkt voor elk team en met welke acties je het leren en ontwikkelen kunt versterken. Jij fungeert als verbindende schakel tussen beleid en uitvoering.

Samen met de coördinator kwaliteit zorg je voor een eenduidig en regelarm vormgegeven kwaliteitsbeleid dat voldoet aan extern gestelde criteria, waarmee de zorgprofessional diens werk optimaal uit kan voeren.

Wat breng je mee

 • Je hebt een brede interesse en (gedeeltelijke) kennis op het gebied van relevante wetgeving (ZVW, WLZ, Wmo, Jeugdwet, BIG, Wkkgz etc);
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je begrijpt de dynamiek binnen een organisatie in beweging en kunt hierbinnen op een verbindende wijze te werk gaan.
 • Je werkt resultaatgericht en jij kunt omgaan met een wisselende werkdruk;
 • Je bent een gedreven persoon die beseft dat goed beleid geen doel is op zich maar een middel. Je bent in staat collega’s te adviseren en overtuigen;
 • Je hebt inzicht in het werk en kunt snel analyses maken en hierover rapporteren;
 • Jouw werk kenmerkt zich door zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en inzicht in de materie.
 • Ervaring met werken met een kwaliteitssysteem en normenkaders zoals ISO is een pré;
 • Je bent heel handig met digitale systemen en programma’s zoals Word en Excel.

Wat biedt TVN Zorgt jou

 • Een klein team met betrokken collega’s;
 • Ruimte om samen met de coördinator kwaliteit invulling te geven aan jouw werkzaamheden;
 • Inschaling in salarisschaal FWG 50 of FWG 55 op basis van expertise en ervaring. Inschaling en alle arbeidsvoorwaarden (b.v. pensioenregeling, vakantiegeld, eindejaarsuitkering) op basis van cao VVT;
 • Een contract voor 24 – 36 uur per week, altijd in overleg;
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd.

Wil je reageren op deze vacature of heb je vragen?

Spreekt bovenstaande je aan en wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar iksolliciteer@tvnzorgt.nl ter attentie van Wolfgang Rietveld, adviseur P&O. Heb je nog vragen? Bel dan met Lieke Kamphuis, Medewerker Kwaliteit, zij is te bereiken op 06-83515479 en werkt op maandag, dinsdag, woensdag-, en vrijdagochtend.

De eerste gesprekken staan gepland op 23 mei (tussen 13:00 – 16:00 uur) en 24 mei (9:00 – 12:00 uur).

Recente berichten