Specialistische begeleiding en alternatieve coaching

Innovatief Gewoon Gezellig Anders

IGGA

Een praktijk met een niet standaard visie op de maatschappij. Dit alles vanuit de IGGA-huiskamer waar koffie, thee en brood met soep geserveerd wordt.

Schuif aan en jouw vraag is leidend.

Vernieuwend, ja we werken als een van de weinige zorginstellingen zowel regulier als holistisch. We kijken buiten de kaders wat jou een stap in de richting zet die jij wil. Dit kan door urenlange gesprekken zijn, tot het vliegtuig pakken en op reis gaan. We zorgen voor een passend zorgtraject voor ieder mens die een vraag, droom of behandeling wil.

De hersenwerkingen waar we het meeste affiniteit mee hebben zijn:

 • Autisme
 • Depressie
 • HSP
 • ADHD
 • PTTS

Het wel of niet hebben van een diagnose is niet leidend voor het aannemen van een traject. Iedereen is welkom!

Logo IGGA innovatief gewoon gezellig anders begeleiding en coaching

Contact met IGGA

Linda Veldhuizen
linda@igga.nl
06 – 13 24 05 65

​Mascha Knipping
mascha@igga.nl
06 – 42 31 76 66

Locatie:
Molenveldlaan 59 (oude kazerneterrein)
6523 RJ  Nijmegen

 • We zijn een gezin uit Bemmel. Ons gezin bestaat uit vader, moeder, zoon en dochter. Beide kinderen zijn autistisch. Voor beide kinderen hebben we al een heel traject doorlopen wat hulpverlening betreft.

  Al na het eerste gesprek bij IGGA, hadden we een goed gevoel. Er was een een klik met de coach-es. Naar mate er meer gesprekken kwamen, kregen wij weer vertrouwen in de hulpverlening. Eindelijk een hulpverlening gevonden, die ons begrijpt, die onze kinderen begrijpen. Die echt kijken naar wat een kind nodig heeft en wat ouders nodig hebben. Ze kunnen zich zo goed inleven in onze situatie. De zorg die we nu krijgen vanuit Mascha en Linda is ontzettend flexibel en ze kijken echt naar wat je nodig hebt, wat het kind nodig heeft. We krijgen nu echt de zorg waar we al zo lang naar opzoek waren. We krijgen nu echt zorg op maat. Dit hadden we nog nooit zo ervaren.

  Familie met dochter en zoon
 • Mascha begeleidt mij al een aantal jaar. Dit begon toen ik nog intern woonde. Tussen Mascha en mij klikte het meteen en ik durfde veel meer te delen en te bespreken dan met andere begeleiding. Wat ik altijd heel fijn vind aan Mascha, en Linda, is dat ze op hetzelfde niveau gaan zitten. Wat voor mij vooral inhoud dat ze niet doen alsof ze alles weten en met je meedenken in plaats van voor je denken.

  Anoniem i.v.m. privacy cliënt
 • Omdat ze zo’n fijne en veilige omgeving weten te creëren, ben ik zelfs mee gegaan op activiteiten en vakanties waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat überhaupt als optie zou zien om ooit te doen.

  Anoniem i.v.m. privacy cliënt
 • Ik ben al vaak bij Mascha en Linda geweest voor NEI, voor veel verschillende vragen/problemen, zowel voor mijn kinderen als voor mijzelf. Denk hierbij aan gedragsproblemen, emotionele problemen, allergieën, enzovoort. Mascha en Linda zijn erg prettige personen, waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze zijn erg warm en persoonlijk, maar ook professioneel en zeer kundig. Ik heb al veel mensen naar hen verwezen voor NEI en heb van iedereen tot nu toe positieve reacties gehoord.

  Anoniem i.v.m. privacy cliënt
CONTACTFORMULIER

Voor vragen en opmerkingen:

Niet goed te lezen? Verander woord. captcha txt