Psychosociale begeleiding 8 t/m 16 jaar

Bewegen in het bos

Axepeditie biedt wekelijks survival training aan op het terrein van 7 Hills in Museumpark Orientalis onder de naam Bewegen in het Bos. Er wordt geklommen in touwen, over netten, kinderen leren boogschieten en nog veel meer survival activiteiten. Al bewegend werken de kinderen aan zichzelf.

Sociale vaardigheden en zelfvertrouwen

Bewegen in het Bos biedt een plek waar uw kind al spelenderwijs, onder professionele begeleiding, samen met andere kinderen kan werken aan zijn of haar sociale vaardigheden en zelfvertrouwen.

Bewegen in het Bos survival is bedoeld voor de sociaal psychische ontwikkeling van kinderen. Middels buiten bewegen wordt er gewerkt aan sociale vaardigheden, samenwerken en zelfvertrouwen. Iedereen die meedoet werkt aan zijn of haar eigen doel.

Intake

Voordat er gestart wordt vindt er een intake plaats, waarin er samen met het kind en ouder(s) een doel wordt gesteld. Vervolgens wordt hier al bewegend en spelenderwijs aan gewerkt. De groep is altijd onder begeleiding van Bo Lentjes, SKJ geregistreerde begeleider en een tweede begeleider.

Wilt u een indruk krijgen van wat Bewegen in het Bos doet, kijk dan naar dit filmpje

Trainingstijden

Maandagavond            14.30 – 17.15 uur  8 t/m 16 jaar
Maandagavond            17.30 – 18.30  12 t/m 16 jaar
Dinsdagavond               15.00 – 17.00  8 t/m 12 jaar
Maximaal 8 kinderen per groep

Aanmelden

Aanmelding kan via doorverwijzing van de huisarts of het sociaal wijkteam in Nijmegen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!

axepeditie-logo

Contact met Axepeditie

Bo Lentjes
06 – 20 70 13 72
info@axepeditie.nl

www.axepeditie.nl

  • Voor liefdevolle zorg ga je naar TVN zorgt.

    Louise de Jager