Psychosociale begeleiding 8 t/m 16 jaar

Bewegen in het bos

Bewegen in het Bos biedt wekelijks survival training aan op het terrein van 7 Hills in Museumpark Orientalis. Er wordt geklommen in touwen, over netten, kinderen leren boogschieten en nog veel meer survival activiteiten. Al bewegend werken de kinderen aan zichzelf.

Sociale vaardigheden en zelfvertrouwen

Bewegen in het Bos biedt een plek waar uw kind al spelenderwijs, onder professionele begeleiding, samen met andere kinderen kan werken aan zijn of haar sociale vaardigheden en zelfvertrouwen.

Bewegen in het Bos survival is bedoeld voor de sociaal psychische ontwikkeling van kinderen. Middels buiten bewegen wordt er gewerkt aan sociale vaardigheden, samenwerken en zelfvertrouwen. Iedereen die meedoet werkt aan zijn of haar eigen doel.

Intake

Voordat er gestart wordt vindt er een intake plaats, waarin er samen met het kind en ouder(s) een doel wordt gesteld. Vervolgens wordt hier al bewegend en spelenderwijs aan gewerkt. De groep is altijd onder begeleiding van Patrick Janssen en Julia Mulder, beide psychiatrisch verpleegkundige en survival trainer.

Wilt u een indruk krijgen van wat Bewegen in het Bos doet, kijk dan naar dit filmpje

Trainingstijden

Maandagavond            18.00 – 19.00  8 t/m 16 jaar
Maximaal 8 kinderen per groep

Aanmelden

Aanmelding kan via doorverwijzing van de huisarts of het sociaal wijkteam in Nijmegen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via onderstaande contact gegevens!

Logo van bewegen in het bos van TVN Zorgt

Contact met Bewegen in het bos

Julia Mulder
06 – 39 22 99 08
julia@bewegeninhetbos.nl

Meerwijkselaan
Heilig landstichting

  • Voor liefdevolle zorg ga je naar TVN zorgt.

    Louise de Jager
CONTACTFORMULIER

Voor vragen en opmerkingen:

Niet goed te lezen? Verander woord. captcha txt