Coaching aan vrouwen, jongeren, kinderen en ouders

Praktijk Bruis

Praktijk Bruis biedt coaching op maat aan vrouwen, jongeren, kinderen en ouders. Ik ben Linda Senden, orthopedagoog en coach, gespecialiseerd in hoogsensitiviteit.

‘Met liefdevolle aandacht luister ik naar jouw verhaal en rijk ik je handvatten aan, passend bij jouw specifieke karakter’.

Vrouwen

Als vrouw van nu leidt je vaak een hectisch leven. Het is een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. Wil jij meer rust en balans ervaren in je leven? Jouw kracht ontdekken en inzetten? Zodat je uiteindelijk meer kan genieten? Ik help je graag!

Jongeren

Soms kan het zijn dat je niet lekker in je vel zit. Je voelt je boos, verdrietig of angstig, je wil er graag bij horen en/of voelt je onzeker. Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Ik help je graag om samen een plan te maken en uit te voeren over hoe je je weer beter kan voelen. Als je het nog lastig vindt om hulp te zoeken, is het misschien fijner om eerst met elkaar contact te hebben via de mail of Skype. Dat is ook helemaal okay!

Kinderen

Onzekerheid, bang zijn, erg gevoelig zijn, verdrietig zijn en/of de scheiding van je ouders. Dit zijn een aantal thema’s waar je als kind last van kunt hebben. Herken jij jezelf (of jouw kind) in één van de thema’s?

Ik geef praktische tips en doe samen oefeningen met je. Ook leer ik je om je kwaliteiten en valkuilen te ontdekken en hoe je hiermee kan omgaan. Hierdoor zal je je weer beter voelen.

Ouders

Tijdens de ouder-coaching kan ik jou/jullie meer inzicht geven in de sterke en minder sterke kanten van je kind. En advies geven hoe je hiermee om kan gaan. De coaching kan ook gericht zijn op het aanleren en/of versterken van jouw opvoedingsvaardigheden. Het doel van de coaching is dat je als ouder de opgedane kennis en vaardigheden uiteindelijk zelfstandig thuis kan toepassen.

Ik ben flexibel in werktijden en aanpak. Ik beweeg met je mee.
Het mogelijk om coachgesprekken via Skype te voeren.

Ontdek jouw kracht en BRUIS!

Praktijk Bruis Logo

Contact met Praktijk Bruis

06 – 1492 2885 (whatsApp en/of bellen)
info@praktijkbruis.nl

  • Linda is een persoon wat heel erg begaan is. Denkt mee en heeft echt een klik met je. Onze zoon accepteert haar als begeleider. Voert de opdrachten uit die hij mee krijgt van Linda. Ze is voor hem een stok achter de deur.

  • Door Linda is de "strijd" die ik als moeder had om hem routines en automatisering aan te leren deels van me afgenomen.

  • Linda is wat ons betreft een echte aanrader.