Vacature Coördinator Zorginhoudelijke Projecten

Binnen TVN Zorgt zijn we op zoek naar een Coördinator Zorginhoudelijke projecten.

Ben je enthousiast, daadkrachtig, deskundig, vind je het fijn om samen te werken en wil je vanuit een mensgerichte visie werken en waarde toevoegen? Dan zou jij mogelijk heel goed passen als onze nieuwe collega.

Vanuit je functie ben je de spin in het web die zorgdraagt voor het vormgeven, uitvoeren en coördineren van zorginhoudelijke projecten (denk aan thuiszorgtechnologie, opzetten VPT). Je werkt samen met de andere coördinatoren (zorg coördinatoren, coördinator Kwaliteit en coördinator Backoffice) om verbeteringen die ten goede komen aan onze cliëntzorg door te voeren. Je bent veel in contact met je collega’s om samen te kijken wat er nodig is om een volgende verbeterstap te zetten. Je coördineert de projecten, werkt de stappen uit, implementeert ze en evalueert of de beoogde resultaten behaald zijn. Daar waar nodig ben je ook de inhoudelijk deskundige met betrekking tot de onderwerpen. Om verbinding te houden met de backoffice werk je mee op een aantal afgebakende taken.

Wie is TVN Zorgt

TVN Zorgt biedt zorg op maat. Dat doen we op een professionele, flexibele en betrokken manier. Bij het leveren van onze zorg werken wij samen met andere instellingen en organisaties. Het is onze missie om zorg te leveren op een gepaste manier, persoonlijk, respectvol en deskundig. Het gaat om zorg en begeleiding aan jonge kinderen, volwassenen en ouderen (vanuit onze kernwaarde: Mensgericht).

Bij TVN Zorgt werken we met kleine teams van betrokken, deskundige en verantwoordelijke zorgverleners. Zij stellen de cliënt en mantelzorger centraal en gaan uit van de wensen, zorgbehoeften en mogelijkheden van de cliënt. Zelfredzaamheid is hierbij een belangrijk principe. Het doel van onze zorg is om de cliënt in staat te stellen zijn leven zo goed mogelijk in te richten en eigen keuzes te blijven maken (vanuit onze kernwaarden: Flexibel en Betrokken).

De backoffice van TVN Zorgt is klein en heeft als opdracht de teams te faciliteren en ondersteunen om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen (vanuit onze kernwaarde: Daadkracht).

Ons leidend principe: Het vermogen om te verbinden is de basis voor onze uitvoering. De belofte die wij primair willen waarmaken is het bieden van groei en ontwikkeling. Daarom zetten wij onze client in zijn context altijd centraal. Onze ideale werkplek is een plek van gemeenschappelijkheid. Voor onze omgeving voegen wij waarde toe door “een cliënt
specifieke aanpak te bieden om tot een oplossing te komen die invulling geeft aan de vraag van de cliënt op basis van onze producten en diensten”.

Waar dragen jouw werkzaamheden aan bij
Je draagt zorg voor vernieuwing en verbetering via de projecten, creëert draagkracht en enthousiasme. Je brengt de diverse onderdelen van de organisatie, daar waar nodig, bij elkaar in samenwerkingsverbanden om verbeteringen of vernieuwingen tot stand te brengen. Jouw inzet versterkt het samenwerken over de disciplines heen bij onze medewerkers en stelt hen in staat om vanuit verantwoordelijkheid en daadkracht de juiste afwegingen te maken in hun werk.

Wat breng je mee
• Je hebt gedegen kennis en ervaring van wijkzorg en ambulante begeleiding;
• Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau;
• Je hebt een grote interesse in het inzetten van thuiszorgtechnologie en bent in staat om collega’s enthousiast te maken hiervoor.
• Je werkt resultaatgericht en planmatig, en je kunt omgaan met een wisselende werkdruk;
• Je bent een gedreven persoon die beseft dat goed beleid geen doel is op zich maar een middel. Je bent in staat te verbinden en samen te werken;
• Je hebt inzicht in het werk en kunt snel schakelen;
• Je bent in staat veranderingen in het zorglandschap te identificeren en daar strategisch op in te spelen.
• Jouw werk kenmerkt zich door zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en inzicht in de materie;
• Je bent handig met digitale systemen en programma’s zoals Word en Excel.

Wat biedt TVN Zorgt jou
• Een klein team met betrokken collega’s;
• Ruimte om in afstemming met de coördinator Backoffice invulling te geven aan jouw werkzaamheden;
• Inschaling in salarisschaal FWG 50 / 55 afhankelijk van ervaring en achtergrond. Inschaling en alle arbeidsvoorwaarden (b.v. pensioenregeling, vakantiegeld, eindejaarsuitkering) op basis van cao VVT;
• Een contract voor 24 – 32 uur per week. Meer of minder kan altijd in overleg;
• Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd.

Wil je reageren op deze vacature of heb je vragen?
Spreekt bovenstaande je aan en wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV, uiterlijk 15 mei, naar j.heesters@tvnzorgt.nl ter attentie van Jeanne Heesters, coördinator P&O. Heb je nog vragen? Bel dan met Monique van Eijken, directeur, 024-3540608. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Aanbevolen berichten